Personální činnosti v malém podniku - Veithová, Monika (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat personální činnosti vlastníka malé firmy, zhodnotit stávající situaci v dané firmě a vypracovat návrh na změnu současného systému.
Personnel work in small company
Keywords: personální práce; personální činnosti; personální řízení; zaměstnanci; personnel work; personal activities; personal management; employees