Analýza mezinárodního distribučního řetězce u vybraného pivovaru - Hofbauer, Jan (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé diplomové práce je zhodnotit aktuální podobu mezinárodního distribučního řetězce se zaměřením na materiálové a informační toky mezi jednotlivými články logistického řetězce při distribuci piva, odhalit kritické body v mezinárodním distribučním řetězci Budějovického měšťanského pivovaru a.s. a navrhnout jakákoliv možná řešení objevených a analyzovaných problémů, popřípadě navrhnout procesy zlepšení samotného distribučního řetězce tak, aby měl pivovar možnost posílit svou pozici obchodně-výrobní společnosti na mezinárodních trzích
Analysis of the international distribution chain for the chosen brewery
Keywords: Logistika; potravinářský průmysl; pivovarnictví; distribuční řetězec; Logistic; food industry; brewing industry; supply chain