Dopravní obslužnost Strakonicka pro potřeby cestovního ruchu - Štěpánková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce bylo prostřednictvím analýzy zjistit současný stav dopravní obslužnosti pro potřeby cestovního ruchu včetně zhodnocení tohoto stavu a navržení opatření k jeho zlepšení formou projektu dopravní obslužnosti na Strakonicku. Výsledkem práce je návrh nového turistického okruhu nazvaného Cyklookruh po nejnavštěvovanějších atraktivitách Strakonicka. Projekt a náklady na něj byly navrženy a vypočteny díky výsledkům terénního šetření mezi návštěvníky a informacím od pracovníků odboru cestovního ruchu a odboru rozvoje Městského úřadu Strakonice.
Transport Services in the Region of Strakonice for the Needs of Tourism
Keywords: Doprava; doprava v cestovním ruchu; dopravní obslužnost; projekt dopravní obslužnosti; Transport; Transport in Tourism; Transport Services; Transport Services Project