zvýšení efektivity bioplynové stanice Koloměřice. - Červenka, Pavel (Jihočeská univerzita, 2014)
V mé bakalářské práci se pokusím přiblížit téma významu a provozu bioplynových stanic. Teoretická část je zaměřena na veškerý provoz bioplynových stanic, od jejich rozdělení, přes možné vstupy, výstupy a jejich procesy, Cílem praktické části této práce bylo popsat BPS Koloměřice vyhotovit zpracování vedlejšich produktů a vybrat návrhy pro zvýšení efektivity bioplynové stanice Koloměřice.
select suggestions for increasing the efficiency of biogas plant in Koloměřice.
Keywords: digestát; bioplyn; bioplynová stanice; anaerobní fermentace; digesce.; digestate; biogas; biogas plant; anaerobic fermentation; digestion.