Chovatelství v praxi na základních školách v Třebíčském regionu - Kaňková, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato diplomová práce se zabývá chovatelstvím na základních školách. Diplomová práce zjišťuje pomocí vhodně zvolených dotazníků na základních školách v Třebíčském regionu, jakým způsobem je zavedeno do výuky chovatelství a jaký vztah žáci k živočichům mají. Diplomová práce obsahuje také návrhy vyučovacích hodin na téma Chovatelství.
Breeding in practice at primary schools in the region Třebíč
Keywords: chovatelství; dotazník; pracovní list; breeding; questionnaire; worksheet