Ekologicko-sociologická studie ve vybrané lokalitě CHKO Třeboňsko - Frantová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce je rozdělena na dvě části. Cílem ekologické části je prověření stavu území z hlediska ochrany životního prostředí na základě ekologického auditu vybrané lokality.Druhá část diplomové práce je zaměřena na sociologickou charakteristiku turisticky atraktivní oblasti.
Socio-ecological study in the selected location of CHKO Třebonsko
Keywords: ekologický audit; životní prostředí; CHKO; dotazníky; veřejné tábořiště.; environmental audit; environment; questionnaires; Protected Landscape Area; public campground.