Reedukace sluchu u dětí se sluchovým postižením v předškolním období. - Voříšková, Eva (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá dětmi se sluchovým postižením v předškolním období. Teoretická část se věnuje anatomii a fyziologii sluchového ústrojí, vymezuje pojmy sluchové postižení a reedukace sluchu. Cílem práce je navrhnout zásobník her a činností vhodných pro reedukaci sluchu u dětí se sluchovým postižením. V praktické části jsou popsané reakce dětí na vybrané činnosti.
Reeducation of hearing impaired children in the preschool age.
Keywords: sluchové postižení; reedukace sluchu; hearing impairment; reeducation of hearing impairmet