Sociálně-právní a zdravotní aspekty ochrany a podpory zdraví při práci - Tučková, Adéla (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce pojednává o sociálně právních aspektech ochrany a podpory zdraví při práci, konkrétně o problematice dodržování legislativních povinností zaměstnavatelů vůči svým zaměstnancům.
Social, legal and health aspects of occupational health care and promotion
Keywords: pracovní podmínky; pracovní prostředí; práce; zdraví; BOZP; ochrana a podpora zdraví při práci; occupational health; profesional condition; protection and support occupational health; work; health