Nadstavba forenzního nástroje FTK Forensic Toolkit - Sýkora, Pavel (Jihočeská univerzita, 2019)
Tématem bakalářské práce je vytvoření aplikace zpracovávající výstup z forenzního nástroje FTK Forensic Toolkit. Práce popisuje problematiku zásad forenzního zkoumání digitální techniky, forenzní nástroj FTK Forensic Toolkit a analyzuje výstupy z FTK. Bakalářská práce popisuje návrh, vývoj a vyhodnocení aplikace. Aplikace je tvořena pomocí programovacího jazyka Java.
FTK Forensic Toolkit report extension
Keywords: FTK Forensic Toolkit; report; soubor; HTML; CSV; FTK Forensic Toolkit; report; file; HTML; CSV