Jak učit literaturu na střední škole ve 21. století? - Franta, David (Státní pedagogické nakladatelství, 2019)
Zpráva o konferenci MŠMT v rámci průmyslu 4.0, jež se konala 24. října 2018 v Praze.
Keywords: průmysl 4.0; výuka českého jazyka a literatury