Regionální značky potravin v ČR - Žák, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na regionální značky potravin České republiky. Teoretická část popisuje chování spotřebitele, vztah spotřebitelů k regionálním značkám potravin a regionální značky v České republice. V praktické části je vytvořena analýza regionálních značek v České republice a zhodnocen jejich význam. Analýza a vyhodnocení jsou podpořeny grafickými přílohami.
Regional brands of food in the Czech Republic
Keywords: chování; značka; regionální značky potravin; behaviour; brand; regional brand of food