Analýza zpracování dat v účetním programu Money S3 se zaměřením na modul majetek - Peterková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se věnuje zpracování dlouhodobého majetku v účetním programu Money S3. Jsou zde vysvětleny postupy účtování a na konci práce je provedeno vyhodnocení programu. Hodnocení je provedeno z hlediska rychlosti, pracnosti, přehlednosti a z hlediska tiskových výstupů.
Analysis of data processing in accounting program Money S3 focusing on the module property
Keywords: Dlouhodobý majetek; odpisy; účetní program Money S3