Rozvoj malého a středního podnikání v Plzeňském kraji - Zetková, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2008)
Analýza podmínek rozvoje MSP v Plzeňském kraji se zaměřením na inovační aktivity, kooperaci a technologická centra.
Small and medium-sized enterprises development in the region of Pilsen
Keywords: malé a střední podnikání; technologická centra; spolupráce; programy podpory; informovanost; small and medium-sized eterprises; technological centres; cooperation; aid programmes; informedness