Lednicko-Valtický areál jako destinace na trhu cestovního ruchu - Polendová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2015)
Zhodnocení primární a sekundární nabídky destinace, identifikace konkurenčních destinací a určení pozice na trhu cestovního ruchu. Na základě analýzy silných a slabých stránek destinace identifikovat konkurenční výhodu a navrhnout způsob jejího prosazování.
Lednice-Valtice area as a destination on the tourism market
Keywords: Cestovní ruch; trh cestovního ruchu; destinace cestovního ruchu; primární nabídka destinace; sekundární nabídka destinace; analýza; výzkum; Tourism; tourism market; tourism destination; primary destination offer; secondary destination offer; analysis; research.