Význam informací pro marketingové řízení firmy - Horenský, Matej (Jihočeská univerzita, 2017)
Dnes jsou informace ve velké míře zpracovávány, spravovány a ukládány informačními systémy firem a díky těmto vymoženostem, je možné je dále tvarovat do potřebných výstupů pro vedení. Pro management jakékoli firmy jsou informace důležité při řídících a rozhodovacích procesech, hlavně pokud se jedná o procesy a činnosti spojené s marketingovou podporou vyráběných produktů a nabízených služeb. Marketingově řízená firma aplikuje marketingové znalosti, techniky a metody do celkového strategického rozhodování za pomoci marketingového informačního systému.
Importance of Information for Corporate Marketing in a Company
Význam informácií pre marketingové riadenie firmy
Keywords: informace; marketingový informační systém; marketing; informační potřeba; marketingové řízení; strategické řízení; information; marketing information system; marketing; information need; marketing management; strategic management