Využití programu Maple při studiu matematiky - Ochozková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2010)
Tématem této bakalářské práce je využití programu Maple při studiu matematiky. Zaměřuje se především na oblast diferenciálního a integrálního počtu. Jednotlivé kapitoly na sebe postupně navazují tak, aby se čtenář seznámil se základními operacemi programu Maple až po zmíněnou oblast diferenciálního a integrálního počtu. V závěru práce je provedeno celkové zhodnocení jak nám program Maple může pomoci při studiu matematiky.
The use of Maple in the study of mathematics