Vliv užívání PC ve volném čase na studijní výsledky u dětí v prepubertálním období - Stránský, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce popisuje nejčastější činnosti prepubertálních dětí na počítači v jejich volném čase. Výzkumem se snaží zjistit, existuje-li nějaký vztah mezi dobou strávenou u počítače a studijními výsledky.
Influence of personal computer using in leisure on prepubertal children's study results
Keywords: volný čas; prepubertální období; osobní počítač; počítačové hry; internet; internetové aplikace; studijní výsledky; závislost na internetu; leisure; prepubertal period; personal computer; computer games; internet; internet applications; study results; internet addiction