Redakční systém pro správu obsahu webové prezentace základní školy - Říha, Jakub (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou redakčního systému pro správu webových stránek základní školy pomocí dostupných technologií XHTML, CSS, PHP a JavaScript. Pro ukládání údajů a informací ze stránek je použita databáze s dotazovacím jazykem SQL. Web je propojen s aplikací Bakaláři, který používá moduly, jako např. Rozvrh, Suplování, Klasifikace a Absence. Cílem spojení s aplikací Bakaláři je zpřístupnit aplikaci pro pedagogy vyučující na základní škole a umožnění jim zadávat potřebné údaje z pohodlí svých domovů či míst mimo svou kancelář. Stránky zohledňují normu SEO optimalizace, web je validní a zpřístupněn pro hendikepované.
Content management system for administration of web presentation of primary school
Keywords: XHTML; CSS; PHP; SQL; web; Bakaláři; SEO; XHTML; CSS; PHP; SQL; web; Bakaláři; SEO