Vytvoření projektu fyzického zabezpečení objektu - Dunovský, Bohuslav (Jihočeská univerzita, 2012)
Úkolem této práce je provést analýzu vybrané části objektu v sídle firmy (název firmy je fiktivní), která se zabývá vývojem materiálu pro výrobu bankovek. Dokumentace části technologických postupů a receptur podléhá stupni utajení Důvěrné. Z těchto důvodů je nutné vytvořit v sídle firmy zabezpečený objekt a zabezpečenou oblast v souladu se zákonem 412/2005 Sb., o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti, včetně pozdějších novelizací a souvisejících vyhlášek k ukládání, nakládání a tvorbě utajovaných informací do stupně utajení Důvěrné.
Project of physical building security