Historie Československého tělovýchovného svazu - Frček, Filip (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato kvalifikační práce se zabývá historií a založením ČSTS Probírá důvody a způsob sjednocování
History of the Czechoslovak Physical Education Association
Keywords: Sjednocování tělesné výchovy a sportu; organické sjednocení; federativní sjednocení; ČSTS; činnost; unification of pgysical education and sport; organic unification; federated unification; CSTS; activity