Činnosti Jihočeského krajského úřadu v granové politice v oblasti speciálního vzdělávání - Mužíková, Radka (Jihočeská univerzita, 2010)
V diplomové práci je řešena problematika speciálního vzdělávání a jeho podpora prostřednictvím Evropského sociálního fondu na základě projektových žádostí. Zároveň je v této diplomové práci hodnocen přínos realizace projektů pro cílové skupiny,ale i pro Jihočeský kraj.
The Activities of the South Bohemian Government in Grant Policy in Special Education
Keywords: regionální politika; speciální vzdělávání; regional policy; special education