Řízení procesů ve vybraném MSP - Bílková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2019)
Tématem této bakalářské práce je přiblížení problematiky řízení procesů v malém a středním podniku a věnuje se jeho analýze v konkrétní firmě. Práce je rozdělena na několik částí, kdy v první části je věnována pozornost interpretaci základních témat a teorií související s procesním řízením, procesům a také se zaměřuje na definici malých a středních podniků. V druhé části práce je nejdříve blíže představen podnik a poté popisu stávajícího stavu procesů v podniku. V poslední části práce je navrženo možné zlepšení. Procesy, kterým byla věnována zvýšená pozornost, se nachází v oblasti výroby, kde na základě pozorování byla zjištěna neefektivnost výroby. Druhým procesem na zlepšení je rekvalifikace pracovníků oddělení marketingu. Zvýšení odborné znalosti svých pracovníků přináší zlepšení prestiže společnosti a zvýšení odbytu.
Process management in a selected small and medium sized enterprice
Keywords: Proces; procesní management; procesní mapy; procesní analýza; malé a střední podniky; The process; process management; process maps; process analysis; small and medium enterprises