Profil návštěvníka destinace cestovního ruchu Příbramsko - Chlasták, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo sestavit profil návštěvníka destinace Příbramsko. Na základě dotazníkového šetření a analýzy agentury Czech Tourism byl sestaven profil návštěvníka destinace Příbramsko. Na základě výsledků dotazníkového šetření byly vybrány klíčové a perspektivní segmenty destinace. Každému segmentu byl navržen produkt, který by udržel a přilákal více návštěvníků.
Visitor's Profile in the Tourism Destination of the Příbram Region
Keywords: cestovní ruch; návštěvník; destinace cestovního ruchu; profil návštěvníka; Příbramsko; tourism; visitor; tourism destination; visitor´s profile; Příbramsko