Matematické trenažéry ve výuce matematiky na ZŠ - Steinerová, Martina (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce pojednává o možném rozšíření výuky matematiky o matematické trenažéry, mapuje současné trendy využitelnosti matematických trenažérů a jejich možné začlenění do klasické výuky matematiky na základních školách.
Mathematical trainers in mathematical education in school
Keywords: matematické trenažéry; výpočetní technika ve výuce