Regulace marketingové komunikace - Bendová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem mé bakalářské práce bylo navrhnout změny v regulaci marketingové komunikace v rámci rozhlasového vysílání, které by doplňovaly dosavadní legislativní úpravy a Kodex reklamy. Vlastní návrhy a doporučení zohledňovaly nebezpečnost marketingové komunikace pro řidiče a byla navrhnuta na základě analýzy regulačních norem z oblasti marketingové komunikace, realizovaného dotazníkového šetření a řízených rozhovorů se zástupci nejposlouchanějších rozhlasových stanic v Jihočeském kraji.
Regulation of marketing communication
Keywords: Regulace marketingové komunikace; samoregulace; právní regulace; reklama; sponzoring; soutěže; Regulation of marketing communication; self-regulation; legal regulation; commercial; sponsorship; competitions