Sbírka řešených úloh z diferenciálního a integrálního počtu pro studenty Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích - Kozelka, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce obsahuje teorii nutnou k pochopení příkladů, dále řešené příklady, které studentům pomohou pochopit užitečnost dané problematiky v praxi, a také neřešené příklady s výsledky, díky nimž si budou moci zopakovat a procvičit nastudovanou látku. Sbírku bude možno využívat nejen při hodinách matematiky, ale i pro samostatnou práci studenta, k dalšímu procvičení a lepšímu pochopení probírané látky.
Collection of Solved Problems of Differential and Integral Calculus for Students of Faculty of Economics, University of South Bohemia in České Budějovice
Keywords: matematika; počet; funkce; derivace; integrál; mathematics; calculus; function; derivation; integral