Autokarová doprava v podmínkách cestovního ruchu - Jihočeský kraj - Jílková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce bylo prostřednictvím komparační analýzy zhodnotit význam autokarové, železniční a individuální dopravy. Pro komparaci uvedených druhů dopravy byla použita statistická data a na jejich základě zhodnocen jejich význam. Výsledky vycházejícíí z vlastního výzkumu a analýzy současného stavu zkoumaných druhů dopravy posloužily pro vypracování doporučení, které by mělo pomoci zvýšit konkurenceschopnost konkrétní dopravní společnosti.
The Bus Transport in terms of tourism
Keywords: Autobusová doprava; individuální automobilová doprava; železniční doprava.; Coach transport; individual car transport; rail transport.