Rozpoznávání naměřených hodnot - Leitkep, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce se zabývá rozpoznáváním naměřených hodnot. Hlavním cílem práce bylo najít vhodnou metodu předzpracování obrazu a vytvořit interface pro software provádějící rozpoznávání. Vytvořená aplikace bude sloužit k analýze fotografií na místě pořízení. Aplikace byla vyvíjena v jazyce Java a je řádně dokumentována na úrovni javadoc.
Recognition measured values
Keywords: Rozpoznávání; analýza obrazu; elektroměr; java; Recognition; image analyze; electrometer; java