Strategie propagace ve vybrané firmě - Fiala, Jakub (Jihočeská univerzita, 2008)
Během mojí práce jsem analyzoval současný stav propagace ve firmě HCS Bohemia s.r.o. a vytvořil několik návrhů na zlepšení současné situace. Během praktické části jsem se zaměřil nejprve na analýzu firmy, její historii, právní formu, výrobní program a popis provozovny. Poté jsem postupně rozebral reklamu, podporu prodeje, public relations a osobní prodej prováděné v HCS Bohemia. Nakonec jsem se zabýval návrhy na zlepšení současné situace.
Propagation strategy in chosen company
Keywords: Marketing; marketingový mix; propagace; reklama; podpora prodeje; public relations; osobní prodej.; Marketing; marketing mix; promotion; advertising; personal selling; sales promotion and public relations.