Postup při zpracování a realizaci projektu v rámci Strukturálních fondů - Fouňová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této práce je poskytnout praktický návod podnikatelům v systému Strukturálních fondů EU popsáním základních informací, jenž jsou potřeba k přípravě, zpracování projektu, relaizaci projektu, administraci a ukončení projektu. Tím by tato práce měla přispět ke snadnější orientaci žadatelů v této problematice, kvalitnějšímu zpracování projektových žádostí a záměrů, a tím pádem k vyššímu čerpání finačních prostředků ze Strukturálních fondů EU.
The procedure of project preparation and realization within structure fund EU
Keywords: Strukturální fondy; projekt; projektový cyklus; strategické dokumenty regionální politiky EU; Evropská unie; malý a střední podnik; horizontální ukazatele; logický rámec projektu; dotace; podnikatelský plán; Structure funds; project; project cycle; strategic documents of regional policy; European Union; small and little business; horizontal indicators; Logical framework; grant; business plan