Public Private Partnership (PPP) jako možnost financování dopravní infrastruktury - Blüml, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce je analýza Public Private Partnership (PPP) a financování dopravní infrastruktury. Dílčím cílem práce je vymezení pojmu PPP projektu, určení oblastí působení a představení účastníků těchto projektů. Dále přiblíží způsoby financování PPP projektů. V praktické části tato práce uvede PPP projekt dálnice D3 a rychlostní silnice R3, kde porovnává výhody a nevýhody PPP projektu a běžné veřejné zakázky.
Public Private Partnership (PPP) as the possibility of financing transport infrastructure
Keywords: Public private partnership (PPP); dopravní infrastruktura; financování dálnice D3; Public private partnership (PPP); transport infrastructure; D3 highway funding