Audiovizuální technika při volnočasových aktivitách dětí - Matějíček, Petr (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce si klade za cíl nastínit možnosti využití audiovizuální techniky při volnočasových aktivitách dětí, které se uskutečňují na Domě dětí a mládeže Jihlava. Jednotlivé části se zaměřují na různé aspekty této činnosti. Popisuje možnosti některých organizací pracujících s dětmi, vybavenost Domu dětí a mládeže a návrh činností nových zájmových útvarů. Dále se věnuje vlastní činnosti probíhající v útvaru ?Multimediální klub?.
Audiovisual technic by children leisure time activities
Keywords: audiovizuální technika; volnočasové aktivity; multimediální klub; děti; Dům dětí a mládeže Jihlava; audiovisual aid; free-time activities; multimedia club; children; House of Children and Youth Jihlava