Narušená komunikační schopnost u dětí s ADHD - Čedíková, Anna (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem mé bakalářské práce je popsat, jak probíhají individuální logopedická sezení s dětmi s ADHD. Bakalářská práce je rozdělená na teoretickou a výzkumnou část. V teoretické části se zabývám poruchou pozornosti s hyperaktivitou a narušenou komunikační schopností u dětí s ADHD. Ve výzkumné části popisuji, jak se chovají děti s ADHD při individuálním logopedickém sezení a jak logopedi vedou tato sezení.
Communication difficulties of children with ADHD
Keywords: ADHD; porucha pozornosti s hyperaktivitou; narušená komunikační schopnost; individuální logopedické sezení; logoped; logopedická intervence; ADHD; attention deficit hyperactivity disorder; impaired communication skills; individual speech therapy session; speech therapist; speech therapy