Srovnání poskytovaných služeb nabízených bankami studentům v České republice - Křemenová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce srovnává účty, které nabízejí banky studentům. Diplomová práce také porovnává nabídky kontokorentů, které jsou poskytovány na studentské účty. Analýza zahrnuje studentské účty čtyř největších českých bank Česká spořitelna, a. s., Komerční banka, a. s., Československá obchodní banka, a. s.,GE Money Bank, a. s.), dvou německých bank (Deutsche Bank AG, Commerzbank AG) a dvou slovenských bank (Slovenská spořitelna, a. s., Tatra banka, a. s.).
Comparison of services offered by banks to students in the Czech Republic
Keywords: banka; studetský účet; bankovní poplatky; kontokorent; bank; student account; bank fees; overdraft