Zhodnocení výroby a spotřeby mléka a mléčných výrobků v ČR. - Sokolová, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2012)
V této práci je zhodnocena produkce a spotřeba mléka v ČR. Dále jsou zde vyhodnoceny spotřebitelské preference a import a export s ohledem na komoditní a teritoriální strukturu. Práce se zabývá i náhledem vývoje cen a ekonomiky výroby mléka.
Assessment of the production and consumption of milk and milk products in the Czech Republic.
Keywords: Mléko; mléčné produkty; výroba mléka; spotřeba mléka; import mléka; export mléka; Milk; milk products; milk production; milk consumption; import of milk; milk export