Vybrané problémy ochrany spotřebitele v oblasti cestovního ruchu - Boučková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2017)
Hlavním cílem této práce je zjištění povědomí respondentů o ochraně spotřebitele v oblasti cestovního ruchu, jejich práv a povinností týkající se smlouvy o zájezdu. Dalším cílem je navržení vlastních návrhů na zlepšení.
Selected Problems in Consumer Protection in Tourism
Keywords: ochrana spotřebitele; práva a povinnosti spotřebitelů; smlouva o zájezdu; consumer protection; consumer´s rights and obligations; packaged tour contract