Potenciál lidských zdrojů pro rozvoj drobného podnikání v oblasti cestovního ruchu v mikroregionu Šumava - západ - Rišková, Dana (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem práce bylo identifikovat překážky a bariéry bránící v rozvoji drobného podnikání v oblasti cestovního ruchu v mikroregionu Šumava - Západ. Dalším cílem bylo zhodnotit potenciál lidských zdrojů pro rozvoj podnikatelských aktivit v cestovním ruchu a navrhnout vhodná řešení současné situace. Na základě získaných dat byly stanoveny návrhy, které povedou k odstranění překážek v rozvoji drobného podnikání.
A Potencial of Human Resources for Small Enterprise Development in Tourism Branch in the Microregion of Šumava - West
Keywords: Podnikatel; malé a střední podnikání; cestovní ruch; lidské zdroje; mikroregion Šumava - Západ.; Entrepreneur; small and medium business; tourism; human resources; microregion Bohemian Forest - West.