Spotřební chování na trhu s renovovanými cartridgemi - Pítrová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo provést analýzu spotřebního chování na trhu s renovovanými cartridgemi a zhodnocení současného využívání marketingových nástrojů ve vybraném subjektu. Na základě těchto analýz poté zpracování doporučení na jejich zlepšení. Pro sepsání své práce jsem využila studium odborné literatury a sběr primárních dat. Primární data jsem získala provedením dotazníkového šetření. Údaje získané dotazníkovým šetřením jsem zpracovala do grafů a tabulek, aby byly výsledky přehledné. Grafy jsem slovně ohodnotila. Druhou částí této práce byla analýza současného využívání marketingových nástrojů ve společnosti ARMOR, s. r. o. a poté navrhnout doporučení na jejich zlepšení.
Consumer behaviour on the market with remanufactured cartridges
Keywords: spotřební chování; spotřební výzkum; tisková náplň; marketingové nástroje; consumer behaviour; consumer research; cartridge; marketing tools