WWW prezentace firmy Artex K, s. r. o. - Kaska, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2007)
V této bakalářské práci popisuji technologie XHTML, CSS, JavaScript, MySQL a PHP. Popisuji je, neboť jsem je využil při vytváření projektu. Projekt je zprovozněn na internetové adrese http://www.babyobchod.cz jako internetový obchod. Na projekt musíme nahlížet z pohledu uživatele - zákazníka a z pohledu administrátora - správce internetového obchodu. Obě tyto sekce jsou v bakalářské práci popsány.
WWW presentation of the Artex K, s. r. o. company
Keywords: XHTML; CSS; JavaScript; MySQL; PHP; www.babyobchod.cz; XHTML; CSS; JavaScript; MySQL; PHP; www.babyobchod.cz