Životní styl a tělesná kondice dětí staršího školního věku - Domianová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2019)
Práce se zabývá životním stylem a pohybovou aktivitou u dětí staršího školního věku. Cílem práce je zjistit, zda pravidelný volejbalový trénink má vliv na zlepšení v pohybových testech a zda má vliv na životní styl jedinců. Testování bylo provedeno pomocí testů pohybové zdatnosti INDARES a dotazníku o životní styl. Celkový počet testovaných jedinců činil 60 osob.
The lifestyle and physical fitness of older school children
Keywords: tréninková jednotka; pohybová aktivita; životní styl; rizikové faktory; strava; training; physical activity; lifestyle; threatening factors; food