Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Hlavinková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat rozhodující formy řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku, analyzovat je a navrhnout vhodné změny v dané organizaci. Teoretická část se zabývá především problematikou lidských zdrojů a popisuje jednotlivé personální činnosti zaměstnanců v dané organizaci. Analytická část je zaměřena na výzkum efektivnosti lidských zdrojů ve vybraném podniku. Informace jsou získávány pozorováním, rozhovorem s personalistou a jednatelem společnosti, dotazníky spokojenosti zaměstnanců. Na základě výsledků jsou navrženy možné změny pro zlepšení řízení lidských zdrojů.
Human resources management in a chosen organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; plánování lidských zdrojů; zaměstnanec; organizace; human resources management; human resources planning; employee; organization