Zadluženost podniku se zaměřením na kapitálovou strukturu podniku - Rauch, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2011)
Téma této práce je zaměřeno na zadluženost konkrétního českého podniku z pohledu jeho kapitálové struktury. Práce se skládá ze dvou částí, části teoretické a praktické. V teoretické části je popsána kapitálová struktura podniku a její jednotlivé části. V praktické části této práce je provedena a okomentována finanční analýza konkrétního podniku. V závěru práce je shrnut celkový stav společnosti a doporučení, která z něho vycházejí.
Indebtedness of the company focused on capital structure
Keywords: kapiálová struktura; zadluženost; cizí kapitál; vnější zdroje; structure; indebtedness; foreign capital; external resouces