Řízení služeb ve vybraném hotelu - Zemanová, Michala (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato práce je zaměřena na služby poskytované v různých ubytovacích zařízeních. Cílem práce je zanalyzování všech podmínek trhu a vnitřního prostředí vybrané organizace, následně vytvořit návrhy změn, které slouží ke zlepšení managementu služeb ve vybraném hotelu. Navržené změny korespondují s aktuálními trendy v hotelovém průmyslu a se zjištěnými výsledky analýz použitých v práci.
The Management of Services in a Selected Hotel
Keywords: management hotelu; řízení služeb; druhy služeb; ubytovací služby; marketingový mix; kvalita služeb; hotel management; services controlling; kinds of services; accommodation; marketing mix; quality of services