Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Urbancová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato diplomová práce byla zaměřena na téma řízení lidských zdrojů. Jejím cílem bylo zjišťování a zhodnocení skutečného stavu ve vybrané organizaci v rámci jednotlivých činností řízení lidských zdrojů. Na základě teoretických a praktických poznatků měla poukázat na nedostatky v rámci řízení lidských zdrojů. Nakonec bylo navrženo odstranění zjištěných nedostatků.
Human Resource Management in the Particular Organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; nedostatky; pracovníci; komunikace; pracovní prostředí; human resource management; faults; employees; communication; working environment