Psychosociální aspekty pracovního uplatnění - Trůblová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá vybranými otázkami pracovního uplatnění. Především se jedná o volbu povolání, která podstatně ovlivňuje náš další profesní život. Dále popisuje fáze pracovního uplatnění, hovoří o stresu, změnách zaměstnání, nezaměstnanosti a požadavcích pracovní mobility.
Psychosocial Aspects of Work Assert
Keywords: volba povolání; fáze pracovního uplatnění; workaholismus; stres; zaměstnanost a nezaměstnanost; profesní mobilita; occupation choice; the phases of labour market entry; workaholism; stress; employment and unemployment; labour mobility