Efektivnost poskytování služeb v obci - výstavba čističky odpadních vod v obci Zahájí - Bohdalová, Michala (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce bude zhodnotit současný stav problematiky poskytování veřejných služeb v obci a posoudit ekonomickou situaci a efektivnost poskytování služeb v obci Zahájí. Práce bude analyzovat vybraný problém, a to výstavbu ČOV v obci Zahájí.
Efficiency of service delivery in the municipality - construction of sewage treatment in the Zahájí municipality
Keywords: Služby; veřejné služby; obec; čistička odpadních vod; Services; public services; municipality; sewage treatment