Návrh cestní sítě v komplexní pozemkové úpravě - Michalíková, Petra (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce se zabývá problematikou cestní sítě v komplexní pozemkové úpravě, v literárním přehledu konkrétně kategorizací polních cest, konstrukcí vozovek, návrhovými prvky, objekty, odvodněním, vegetačním doprovodem, údržbou, opravami a rekonstrukcemi polních cest. V rámci vybraného zájmového území obsahuje historií cestní sítě, cestní síť dle návrhu komplexní pozemkové úpravy a vyhodnocení její realizace.
The proposal of a road network in the complex land consolidation.
Keywords: komplexní pozemková úprava; společná zařízení; cestní síť; polní cesta; complex land adjustment; common facilities; road network; field road