Elektronické bankovnictví na trhu v ČR se zaměřením na přímé bankovnictví - Dvořáková, Petra (Jihočeská univerzita, 2015)
Předmětem diplomové práce je zhodnotit současný stav přímého bankovnictví na českém trhu a provedení rozboru jednotlivých druhů přímého bankovnictví. Dílčí cíl je vytvořit formální postup pro výběr optimálního druhu přímého bankovnictví pro bankovní klienty.
Electronic banking in the Czech market with the focus on direct banking
Keywords: platební styk; elektronické bankovnictví; přímé bankovnictví; platební karty; telefonní bankovnictví; domácí bankovnictví; internetové bankovnictví; samoobslužné zóny; payments; electronic banking; direct banking; cards; telephone banking; mobile banking; homebanking; internet banking; self zones