Návrh edukačních listů pro samostatnou práci žáků při návštěvě Zoo Ohrada Hluboká nad Vltavou - Dragová, Klára (Jihočeská univerzita, 2015)
V teoretická část bakalářské práce se zabývá problematikou výukových forem se zaměřením na podmínky a přístupy k mimoškolní výuce a shrnuji požadavky na edukační materiály, používané v této formě výuky. Praktickým výstupem práce jsou vypracované samoobslužné edukační listy pro Zoologickou zahradu Ohrada Hluboká nad Vltavou na téma "ZNÁTE ZVÍŘATA V ZOO", určené pro žáky 2. stupně základní školy.
Draft worksheets for Zoologickou zahrahu Ohrada Hluboká nad Vltavou
Keywords: zoologická zahrada; zoo; Zoo Ohrada; Zoo Hluboká; Hluboká nad Vltavou; pracovní listy; edukační listy; výukové formy; edukační materiály; zoological garden; zoo; Zoo Ohrada; Zoo Hluboká; Hluboká nad Vltavou; worksheets; teaching forms; educational materials