Návrh a realizace přístroje na testování paměti u Drosophila melanogaster - Štoček, Pavel (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce bylo vytvoření přístroje pro potřeby Entomologického ústavu AV ČR, který umožní testování paměti u Drosophila melanogaster. Přístroj byl nejprve navrhnut v CAD systému SolidWorks. Soubory s modely výkresů byly předány výrobní firmě, která jej vyrobila. Přístroj byl sestaven a bylo provedeno testovací měření pro ověření funkčnosti.
Design and realization of instrument for testing memory in Drosophila melanogaster